Hose Products Division

ParkerStore Onsite ...

... er vårt tilpassede container-program: For at du skal få den aller beste servicen på selv de mest avsidesliggende stedene, leverer ParkerStore Onsite-programmet en mobil arbeidsplass som kan tilpasses fullt ut, direkte til arbeidsstedet. www.parker.com/onsite

Hose Products Division - Solutions
687583:SOLUTIONS

Parkrimp Modular Crimpers

Hose Products Division introduserer to nye modulære krympere i Parkrimp-stil Karrykrimp og Karrykrimp 2

Den nye, modulære utformingen gjør det mulig for kunden å velge mellom den velkjente bærbarheten til Karrykrimp-krymperne fra Parker og den nye muligheten til å få de samme krymperne som benkmonterte enheter. Den modulære utformingen gir brukerne fleksibiliteten til en bærbar krymper og fordelen ved økt produktivitet når den kobles til en stasjonær kraftenhet.

Compact Spiral Hose

Leder an utviklingen. Compact SpiralTM  -slange

Parkers Compact SpiralT-slangeprodukter er ledende innen løsninger for konstruksjon, innsprøyting, gruvedrift, olje og gass, jordbruk og tilpassede bruksområder. 

 

Gå til www.compactspiral.com for å se produktutvalget.

HoseFinder

Trenger du en slange eller en kobling?  Vi hjelper deg med å finne den.  Konfigurer utvalget ved hjelp av Parkers STAMP-prosess, eller bla gjennom kategorier for tusenvis av slanger, koblinger og tilbehør.  Det er som å ha en katalog i lommen, bare enda bedre.  Hvordan kan noe så kraftig være så lite?

 

 

 

 

687583
687583