Sverige

Sweden - Markets
687575:MARKETS

Marknader

Parker är världsledande inom rörelse- och styrteknik. Vi tillverkar högteknologiska komponenter och system som underlättar rörelse och kontrollerat flöde av vätskor och gaser. Globalt tillhandahåller Parker produkter och systemlösningar till över 400 000 kunder till mer än 1 000 marknader för att öka produktiviteten och lönsamheten för våra kunder.

 

Genom att arbeta med oss, har du tillgång till ett integrerat nätverk av globala tillverkningsanläggningar samt försäljnings- och servicekontor i 50 länder. Där det än behövs rörelse och kontroll, har Parker erfarenhet, ett brett marknadsledande produktsortiment och global räckvidd att konsekvent leverera. Oavsett var du utvecklar, monterar, eller tillverkar, är Parker där för att hjälpa dig att förbättra din produktivitet och lönsamhet. Oavsett om du är OEM-tillverkare eller har behov av underhåll, reparation eller tillsyn kan du räkna med utmärkt service på mer än 280 platser genom 13 000 distributörer runt om i världen.

Parker Hannifin AB - Engineering Your Success

 • I nästan 40 år har Parker varit verksamma i Sverige och tillhandahållit kvalitetstjänster och -produkter till svenska OEM-kunder och andra företag genom ett svenskt starkt, professionellt distributörsnätverk och teknologicenter. Vår tekniska expertis och avancerade teknik tillämpas för att hjälpa till att lösa några av världens största tekniska utmaningar, och våra ansträngningar för att förbättra effektiviteten och minimera resursförbrukning speglar vårt åtagande att förvalta miljö och hållbara affärsmetoder.

   

  Bredden och omfattningen av Parkers tekniska expertis gör att vi kan erbjuda kompletta lösningar till våra kunder inom viktiga fokusmarknader såsom Life Science, Automationsindustri och maskinbyggare, Livsmedelsindustri, Marin, Energi, Processindustri samt Mobila maskiner och Transportfordon.

Solving World's Challenges

 • Vi löser tekniska utmaningar
Vi löser tekniska utmaningar

Parkers Distributionsnätverk

 • Parkers Distributörsnätverk
Parkers Distributörsnätverk
 • Markets Img

  Energi

  Parker levererar innovativ teknologi för att hjälpa till att utvinna energi. Vår expertis är global men vi levererar lokala lösningar. Med ett brett sortiment av högkvalitativa komponenter levererar vi robusta lösningar till våra kunder inom energibranschen.
  Ta reda på mer
 • Markets Img

  Life Science

  Parker erbjuder en mängd integrerade, multi-tekniska produkter inom segmenten medicin, pharma och diagnostik som uppfyller kundernas behov och förväntningar och samtidigt förbättrar livet för människor och minskar risker.
  Ta reda på mer

  Subsegments

 • Markets Img

  Marin

  I över 50 år har Parker levererat högkvalitativa komponenter och systemlösningar till den marina industrin. Med tillverkning och produktionsanläggningar på alla kontinenter i världen kan Parker därför garantera ett globalt eftermarknadsstöd.
  Ta reda på mer
 • Markets Img

  Mobila applikationer

  Parkers produktportfölj innehåller ett brett utbud av komponenter för mobila maskiner, för närvarande cirka en miljon produkter inom teknik såsom hydraulik, filtrering, ledningskomponenter, elektronik, transmissionskomponenter och pneumatik
  Ta reda på mer

  Subsegments

 • Markets Img

  Processindustri

  För processindustrin levererar Parker innovativa lösningar från alla teknologier såsom hydraulik, filtrering, elektromekanik, pneumatik samt systemlösningar med två eller flera teknologier kombinerade.
  Ta reda på mer
 • Markets Img

  Transport

  Parker har över 30 års erfarenhet av att designa och tillverka system och komponenter för tunga fordon.
  Ta reda på mer

Kontaktuppgifter

Parker Hannifin AB

Sales Company Sweden

Almenäsvägen 20

501 78 Borås

Sweden

Tel. +46 (0)8 59 79 50 00