ENGINEERING YOUR SUCCESS

Parker Hannifin Benelux is onderdeel van de Parker Hannifin Corporation - de marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën. Al meer dan 100 jaar zorgen wij voor de verbetering van de productiviteit en winstgevendheid van onze klanten in vele verschillende industriële en mobiele markten.

België-Luxemburg en Nederland

Parker is al meer dan 50 jaar aanwezig in België, Nederland en Luxemburg. Via een uitgebreid distributienetwerk leveren wij kwaliteitsdiensten en -producten aan onze klanten en eindgebruikers.

JAARVERSLAG 2018

Na een eeuw van groei en innovatie wordt de ondernemersgeest van oprichter Art Parker weerspiegeld in ons bedrijf, dat altijd op zoek is naar manieren om klanten te helpen en de grenzen van aandrijvings- en besturingstechnologieën te verleggen.

Jaarverslag

Gedreven door het harde werk en de toewijding van haar teamleden over de hele wereld, heeft Parker in het fiscale jaar 2018 geprofiteerd van de strategische groeikansen en de verbeterde marktomstandigheden om sterke financiële resultaten te leveren, waardoor het bedrijf in het komende jaar een recordprestatie neerzet.

"Ons succes is gebaseerd op eerlijk zaken doen, hard werken, goede coördinatie van de inspanningen en kwaliteitsproducten.
- Art Parker

Duurzaamheid

Parker ziet al een eeuw lang zijn vermogen om een positieve invloed uit te oefenen als een belangrijke graadmeter voor het succes van het bedrijf.
Met unieke lokale initiatieven die bijdragen aan de versterking van gemeenschappen, het behoud van grondstoffen en een positieve impact op het milieu op lokaal niveau, laat het meest recente duurzaamheidsrapport zien hoe teamleden over de hele wereld het doel van Parker beleven: het mogelijk maken van technische doorbraken die leiden tot een betere toekomst.
De producten en systemen van Parker zijn te vinden op en rond alles wat beweegt, niet alleen om klanten te helpen productiever en winstgevender te zijn, maar ook om het energieverbruik en de uitstoot op grote schaal te verminderen.
Van het bieden van een veilige en aantrekkelijke werkomgeving waar alle teamleden kunnen gedijen tot het ondersteunen van organisaties die de wereld een betere plek maken, het creëren van een positieve impact in het leven van mensen is het meest belangrijke resultaat van Parker's sociale verantwoordelijkheidsinitiatieven.
mensen
Parker is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om milieuvriendelijke materialen te gebruiken, de efficiëntie te verbeteren en de productieprocessen te optimaliseren om afval te minimaliseren en het verbruik van energie, water en grondstoffen te verminderen. Als wereldwijde fabrikant is dit een belangrijke kans om grondstoffen te besparen en het milieu te beschermen.
planet

Historie

De geschiedenis van ons grote bedrijf is een interessant verslag van de technologische veranderingen over een periode van meer dan 100 jaar. Opgericht in 1918, illustreert de evolutie van de Parker Appliance Company tot Parker Hannifin Corporation een schat aan innovatie. Wij geloven dat onze toekomstige groei is verzekerd door Parker's traditie van uitmuntendheid in ere te houden.

Door enorme tegenslagen en indrukwekkende prestaties hebben de oplossingen van Parker talloze technologische sprongen in de afgelopen eeuw mogelijk gemaakt door het spelen van belangrijke rollen in de ondersteuning van oorlogsinspanningen, de verkenning van ruimte en de aarde, evenals vooruitgang in bijna elk door de mens gemaakt apparaat dat beweegt
Parker's competitieve en betrokken teamleden zijn er op gericht om het bedrijf de komende 100 jaar naar een hoger niveau te tillen, waarbij de koers van het bedrijf wordt geleid door de ondernemersgeest van Art Parker

Distributie

Het wereldwijde distributienetwerk van Parker Hannifin is ongeëvenaard in deze industrie. 13.000 locaties wereldwijd zorgen ervoor dat Parker-klanten worden bediend door lokale partners in de lokale taal. Via dit netwerk hebben klanten direct toegang tot het productassortiment van Parker en de diensten van onze distributeurs.
Het wereldwijde distributienetwerk van Parker Hannifin is ongeëvenaard in de industrie. Met meer dan 13.000 vestigingen over de hele wereld helpen onze distributeurs Parker klanten beter van dienst te zijn met lokale partners die lokale talen gebruiken.
distributie_netwerk
Sinds de oprichting van het ParkerStore netwerk in 1993 kunnen onze klanten vertrouwen op de diensten van hun lokale ParkerStore voor al hun dagelijkse Parker producten.
Parkerstore
Ontdek welke van onze locaties bij u in de buurt staan. We zijn slechts een klik verwijderd.
Distributeur

Contact opnemen

SALES COMPANY BENELUX Locatie Hendrik-Ido-Ambacht
Nijverheidsweg 3, 3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
Postbus 340, 7570 AH Oldenzaal
Nederland

Meer locaties