Parker Hannifin gaat samenwerken met het wereldwijde maritieme e-commerce platform van Royal IHC, ShipSupport

Oldenzaal, Nederland, 6. Maart 2019 - We zijn er trots op te kunnen aankondigen dat Parker zich heeft aangesloten bij het revolutionaire e-commerce platform van Royal IHC als een van haar vertrouwde wereldwijde partners. Dit eenvoudige te gebruiken platform met gebruiksvriendelijke interface maakt het voor klanten sneller en eenvoudiger om al hun benodigde onderdelen online te bestellen voor hun schepen en apparatuur. Het is tijd om afscheid te nemen van tijdrovende offertes en om bestellingen te sturen.

 

ShipSupport biedt ons een extra online kanaal om onze klanten beter van dienst te zijn. Het digitale platform helpt onze relatie met onze bestaande klanten te versterken en tegelijkertijd ons merk wereldwijd te introduceren bij een nieuw publiek. De heldere prijzen, betrouwbare levertijden en een op maat gemaakte reeks producten van hoge kwaliteit, helpen allemaal om de stilstandtijd van onze klanten tot een minimum te beperken.

 

"We zijn blij dat we door IHC zijn gekozen om deel uit te maken van haar wereldwijde netwerk van partners voor ShipSupport," zegt Erik van Soerland, key account manager bij Parker. "De klantgerichte aanpak sluit sterk aan bij de manier waarop wij werken - om producten van de hoogste kwaliteit te leveren en klanten in staat te stellen hun schepen en machines draaiende te houden".

 

Volgens Maaike de Rover, Manager van ShipSupport, komen alleen leveranciers die bekend staan om hun hoogwaardige producten en onderdelen in aanmerking voor deelname aan het online platform. "We willen dat onze klanten maximale prestaties en inzetbaarheid uit hun schepen en apparatuur halen gedurende het gehele gebruik".

 

Over Parker Hannifin:
Parker Hannifin is een bedrijf dat in de Fortune 250 staat en wereldleider in bewegings- en besturingstechnologie is. Al meer dan 100 jaar is het bedrijf de motor achter het succes van zijn klanten in een breed scala van diverse industriële en luchtvaartmarkten. Meer informatie vindt u op www.parker.com of @parkerhannifin.

Contactpersonen voor media

Hetty Stoop
Marketing Manager, Sales Company Netherlands
Tel: +31 (0) 541 585 482
E-mail: hetty.stoop@parker.com