Electronic Controls Division

Parker julkaisee uuden ohjelmistotyökalun IQAN-moduulien huoltoon

IQANgo yhdistetään langattomasti tärkeiden suorituskykytietojen välitöntä hakemista varten

 

Mölnlycke, Ruotsi, 20. elokuuta 2020 – Parker Hannifin, maailman johtava liikkeenhallintateknologioiden ja -järjestelmien valmistaja, on kehittänyt käyttäjäystävällisen kunnossapito- ja huoltotyökalun IQAN-ohjain- ja näyttösarjalleen. IQANgo-työkalun avulla huoltoteknikot ja koneiden omistajat voivat muodostaa langattoman yhteyden koneidensa IQAN-moduuleihin ja suorittaa useita erilaisia toimenpiteitä, kuten järjestelmän tilan tarkistuksen sekä virheiden tai hälytysten virheenkorjauksen.

 

IQANgo on iOS- ja Android-yhteensopiva, ja se muodostaa yhteyden IQAN-moduuleihin WiFillä, Bluetoothilla tai Internetin kautta, jotta tietoja voidaan käyttää etänä reaaliajassa. Työkaluun on suunniteltu kompakti käyttöliittymä, joka sopii täydellisesti sekä tablettien että älypuhelinten näytöille ja näyttää kaikki asiaankuuluvat tiedot ja kaaviot selkeästi ja helppolukuisesti.

 

IQANgo-työkalun ominaisuuksiin kuuluu järjestelmän yleiskatsaus, josta käyttäjät voivat löytää moduuli- ja I/O-hälytykset ja -virheet nopeasti. Etätukitoiminnon avulla älypuhelimet voivat toimia ns. modeemina yhdistäen IQAN-koneet Internetiin, jotta etänä työskentelevä henkilöstö voi suorittaa toimintoja, kuten vianetsintää, ohjelmiston päivityksiä ja kalibrointia.

 

IQANgon avulla käyttäjät voivat nopeasti tarkistaa kaikki lokit ja sisällöt, ja suodatintoiminto mahdollistaa asiaankuuluvien tietojen nopean haun. Mittaustoiminto on tehokas työkalu, jota voidaan käyttää vianetsintään sekä halutun tulon, lähdön tai sisäisen kanavan arvon näyttämiseen. Kaikki mitatut arvot näytetään asianmukaisen yksikön ja tilan kanssa tai visuaalisesti esimerkiksi viivakaaviona.

 

Lisäksi IQANgossa on toiminto tulojen, lähtöjen ja parametrien säätämiseen reaaliajassa. Tarvittaessa asetukset voidaan myös nollata tehdasasetuksiin.

 

Johan Lidén, Parker Hannifinin tuotepäällikkö: ”IQANgo on tehokas ja intuitiivinen alusta, jonka avulla huoltoteknikot ja koneiden omistajat voivat välittömästi tarkastella reaaliaikaisia tietoja, mikä mahdollistaa joustavamman ja tuottavamman työskentelyn. Näiden toiminnallisten tietojen avulla voidaan tehdä paremmin tietoihin perustuvia kunnossapito- ja huoltopäätöksiä, mikä parantaa laitteiston suorituskykyä ja säästää sekä aikaa että rahaa.”

 

IQANgo korvaa aiemmat Android- ja iOS-sovellukset, eli IQANrun-tablettisovelluksen ja IQANsync-älypuhelinsovelluksen. Se on saatavilla maksutta Google Playsta ja Apple App Storesta.

 

Tietoja Parker Hannifinista
Parker Hannifin on Fortune 250 -listalla oleva maailman johtava liikkeenohjaustekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja. Yritys on jo yli vuosisadan ajan auttanut kehittämään teknisiä läpimurtoja, jotka johtavat parempaan tulevaisuuteen. Lisätietoja: www.parker.com tai @parkerhannifin.

Media Contacts

Johan Lidén
Tuotepäällikkö, IQAN Electronics
Electronic Controls -liiketoimintayksikkö, Parker Hannifin
Puhelin: +46 (0)317504417
Sähköposti: johan.liden@parker.com