Electronic Controls Division

Parkerin uudet turvaluokitellut ohjaimet liikkuvaan kalustoon esillä FinnMETKO 2018-messuilla

Vantaa, Suomi, 14. elokuuta 2018 – Parker Hannifinin Electronic Controls -liiketoimintayksikkö on lanseerannut uudet turvaluokitellut ohjaimet liikkuvan kaluston sovelluksiin. RISE:n sertifioimat IQAN-MC4xFS -ohjaimet tarjoavat kustannustehokkaan tavan täyttää koneiden turvallisuusvaatimukset. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi konttikurottajat, henkilönostimet, roska-autot ja autonosturit sekä Steer-by-Wire -ohjaus metsäkoneissa, trukeissa ja maansiirtokoneissa.

 

IQAN-MC4xFS on suunniteltu hydrauliventtiilien ohjaukseen ja ohjaimet on sertifioitu IEC 61508 SIL2 -vaatimusten mukaisesti. Ohjaimet ovat ihanteellinen valinta liikkuvan kaluston sovelluksiin, joissa elektronisten ohjainten tulee olla hyväksytty SIL 2 / PLd -tason vaatimusten mukaisesti.

 

Uusi IQAN-MC4xFS perustuu aikaisempiin MC4x -versioihin, joissa käytetään huippuluokan autoteollisuuden turvallisuuskomponentteja. MC4xFS on tulojen ja lähtöjen osalta täysin yhteensopiva MC4x:n kanssa ja sisältää merkittävän määrän valvontatoimintoja sovellusvaatimusten täyttämiseksi. Laajennettuja diagnostiikkaominaisuuksia on myös otettu käyttöön, kuten vaarallisten vikojen käytönaikainen diagnostiikka sekä käynnistyksen yhteydessä tehtävät testit.

 

Parker tarjoaa kolme versiota IQAN-MC4xFS -ohjaimesta. MC41FS on suunniteltu yhden tai kahden turvatoiminnon ohjaamiseen kustannustehokkaasti. MC42FS tarjoaa suuremman määrän turvallisia lähtöjä keskikokoisille sovelluksille ja I/O-hajauktukselle. MC43FS on suuri keskitetty ohjain sovelluksiin, joissa on useita turvatoimintoja.

 

Parker tarjoaa ratkaisuja erillisistä osajärjestelmän hallintalaitteista aina kokonaisvaltaiseen koneohjaukseen. Uudet IQAN-MC4Xfs -ohjaimet on suunniteltu yksinkertaistamaan ja helpottamaan asiakassovellusten toteuttamista ja konetoimintojen nopeampaa kehittämistä. Edellämainitun mahdollistaa täysi yhteensopivuus IQANdesign -ohjelmiston kanssa, mikä tarjoaa työkalun ohjelmointiin, simulointiin, testaukseen, tuotantoon, huoltoon ja ylläpitoon.

 

Tietoja Parker Hannifinista:
Parker Hannifin on Fortune 250 -listalla maailmanlaajuisesti johtava yritys liikkeenhallinnan ja ohjauksen teknologioissa. Jo 100 vuoden ajan yritys on auttanut asiakkaitaan menestykseen monilla erilaisilla teollisuuden aloilla. Lue lisää www.parker.com tai @parkerhannifin.

Contacts médias

Ville Karlsson, Sales Development Engineer
Sales Company Nordic
Puhelin: 020 753 2500
Sähköposti: ville.karlsson@parker.com