Electronic Controls Division

Uusin IQANdesign-ohjelmisto kiihdyttää innovaatiota Simulink-integraatiolla

Parker Hannifinin ja MathWorksin yhteistyön tuloksena on IQANdesign 6 -ohjelmisto

 

Mölnlycke, Ruotsi, 10. maaliskuuta 2020 Maailman johtava liikkeenohjaustekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja Parker Hannifin on kehittänyt uusimman IQANdesign 6 -ohjelmiston yhteistyössä MathWorksin kanssa. Simulink-integraation sisältävä uusi IQAN-ohjelmisto on kehitetty nopeuttamaan esimerkiksi maataloudessa, rakennusalalla, metsäteollisuudessa, materiaalinkäsittelyssä ja kuljetuksessa käytettävien liikkuvien koneiden elektronisten ohjainten innovointia.

 

IQANdesign 6 -ohjelmisto, jolla käyttäjät voivat luoda sovelluksia koneisiinsa, julkistettiin huhtikuussa 2019 Münchenin Bauma 2019 -messuilla. Ohjelmisto sisältää uuden IQAN Simulink toolbox -työkalupaketin, joka sujuvoittaa sähköisten hallintatoimintojen mallipohjaista suunnittelua, simulointia ja käyttöönottoa. Tämän ainutlaatuisen ratkaisun odotetaan tuovan merkittävän muutoksen liikkuvien koneiden toimintojen kehitys- ja parannustyöhön.

 

Insinöörit ja tieteilijät ympäri maailmaa hyödyntävät jo IQAN- ja Simulink-tuotteita kehitystyössä ja innovaatiossa useilla aloilla autoteollisuudesta elektroniikkaan. Näiden kahden ohjelmistoympäristön integrointi vähentää kehitykseen kuluvaa aikaa tehokkaammalla ja kätevämmällä työkaluvalikoimalla, joka tarjoaa käyttäjille täysin uuden, nopean ratkaisun tuotantovalmiiden laitteiden ohjelmistoparannuksiin reaaliaikaisissa sovelluksissa.

 

Simulink-mallien saumaton integrointi IQAN-ekosysteemissä mahdollistaa IQAN-MC4x-ohjaimiin kohdistettujen reaaliaikaisten sovellusten luomisen Simulink-malleista. Lisäksi ohjelmisto tukee useiden mallien samanaikaista suorittamista yksilöllisillä aika-akseleilla ja prioriteeteilla.

 

Simulink-mallit suoritetaan erillisessä, reaaliaikaisessa ytimessä, ja tuloportit ja lähtöportit ovat saatavana IQANdesign-sovelluslogiikassa. IQANdesignilla käyttäjät voivat tarkastella ja hallita Simulink-malleja, jotka sisältyvät myös IQANsimulate-järjestelmäsimulaatioihin. Lisäksi Simulink Testpoints -testauspisteet ovat näkyvissä ja mitattavissa IQANdesignissa/IQANrunissa.

 

Parker Hannifinin tuotepäällikkö Johan Lidén kertoo: ”Yrityksillä on kasvava paine innovointiin. Yhteistyö MathWorksin kanssa poistaa aikaan ja resursseihin liittyviä esteitä tutkimus- ja kehitystyössä. IQANdesign 6 on tehokas, joustava ja intuitiivinen alusta, jota on helppo oppia käyttämään.”

 

Tietoja Parker Hannifinista:
Parker Hannifin on Fortune 250 -listalla oleva maailman johtava liikkeenohjaustekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja. Yritys on jo yli vuosisadan ajan auttanut kehittämään teknisiä läpimurtoja, jotka johtavat parempaan tulevaisuuteen. Lisätietoja: www.parker.com tai @parkerhannifin.

Medienkontakt

Johan Lidén
Product Manager, IQAN Electronics
Electronic Controls Business Unit, Parker Hannifin
Puhelin: +46 (0) 317504417
Sähköposti: johan.liden@parker.com