Edman & Sjöberg AB och RPF Hydraulic AB blir Parker Authorized Repair Center för pumpar

Boras, Sverige, 29. april 2020 - Parker utökar samarbetet med Edman & Sjöberg och RPF Hydraulic och vi har nu certifierat deras verkstad för att genomföra tester och felsökning av Gold Cup-pumpar.

 

”Vi fortsätter att utvidga vårt globala servicenätverk och är väldigt glada att Edman & Sjöberg tillsammans med RPF Hydraulic blir ett Parker Authorized Repair Center för Parker Gold Cup hydrostatiska pumpar” meddelar Jimmy Swärd, Sales Manager Distribution Finland och Sverige.

 

Edman & Sjöberg har varit distributör för Parker under många år och vi är övertygade om att de kommer att lösa den nya uppgiften väl med all den kunskap kring service, testning och reparationer av hydraulpumpar som de besitter.

 

Med nästan 50 år i branschen har Edman & Sjöberg AB skaffat sig en bred kompetens och mycket stor erfarenhet inom mobil och industriell hydraulik. De jobbar med att erbjuda slutanvändare, verkstäder samt industrin bästa möjliga lösning för att hålla hydrauliska pumpar och hydrauliska motorer i drift. ”Vi är stolta över att vara det första Parker Authorized Repair Center för pumpar i Sverige. Vi har jobbat hårt i många år för att kunna erbjuda våra kunder en fullständig service gällande pump-renoveringar och det är en del av en helhetslösning gällande hydraulik för våra kunder” säger Mikael Lindh, Edman & Sjöberg.

 

RPF Hydraulic AB grundades 1992 och är ett dotterbolag till Edman & Sjöberg sedan 2011. RPF är en märkesoberoende serviceverkstad vilket gör att de har samlat på sig en bred erfarenhet av de flesta på marknaden förekommande fabrikat. Under åren har ett stort fokus lagts på provbänken för att få den anpassad och dimensionerad för de krav som ställts. Detta gör att de i dagsläget har möjlighet att testa pumpar upp till 350 kW proveffekt och alla på marknaden förekommande kontrollers. ”Vi är väldigt glada att visa att vår verksamhet uppfyller de krav som Parker ställer på oss som Authorized Repair Center och vi ser en möjlighet att utveckla vår verksamhet ännu mera tillsammans med Parker” säger Håkan Palm på RPF Hydraulic.

 

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin är ett Fortune 250-företag som är globalt ledande inom rörelse- och styrteknik. Under mer än ett sekel har företaget möjliggjort tekniska genombrott för en bättre framtid. Mer information finns på www.parker.com eller @parkerhannifin.

Presskontakter

Jimmy Swärd
Sales Manager Distribution
Parker Hannifin Sales Company Nordic
E-post: jimmy.sward@parker.com