Hållbarhet: 101 smarta produkter från den globala ledaren inom rörelse- ock kontrollteknologi

Parker fortsätter att utöka sitt breda utbud av teknologiska produkter och äntrar nya spännande områden genom att bygga vidare på existerande kunskap.

Den nya boken med smarta produkter beskriver 101 viktiga uppfinningar som bevarar, skyddar och underbygger världen. Företaget koncentrerar sig på att lösa världens största ingenjörsutmaningar – Parker kombinerar allt mer teknologi, samarbete, utveckling av system och samarbete med kunder och leverantörer för att skapa positiv påverkan. Winovation är det sätt som Parker tar sig an utveckling av nya produkter och bidrar även till företagets strategiska förmåga till uthållighet. Målet är att skapa 4 procents stegrad utveckling varje år från nyskapande produktförsäljning som definieras enligt följande: ny på marknaden eller världsnyhet. Boken är skapad för att ge en skymt av hur mycket Parker påverkar världen runt omkring oss.

Boken är tänkt att visa Parker från ett fördjupat perspektiv genom att presentera företagets breda utbud av teknologiska produkter och tjänster utifrån nyckelprodukter från varje område som tillverkas och installeras i alla delar av världen. Parker står bättre rustat än någonsin tidigare att driva vinstgivande utveckling långt in i framtiden.

För att se hela boken som pdf eller e-bok (för både Apple och Android), gå till www.parker.com/smartproducts.