Parker julkistaa sovelluspohjaisen Pro Display 12 HMI -näytön liikkuville koneille

Keskitetty käyttöliittymä parantaa tehokkuutta ja vähentää käyttäjään kohdistuvia häiriötekijöitä

 

Forssa, Suomi, 10. maaliskuuta 2020Maailman johtava liikkeenohjaustekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja Parker Hannifin laajentaa näyttövalikoimaansa Pro Display 12 -näytöllä. Se on huipputasoinen 12 tuuman HMI-näyttömoduuli, jossa on erinomaiset kameraliitännät. Tämä vankkarakenteinen ja suorituskykyinen moduuli on suunnattu esimerkiksi maatalouden ja rakennusalan liikkuvien koneiden OEM-valmistajille. Siinä on auringonpaisteessa näkyvä näyttö ja neliydinprosessori. Kuten aiemmin julkistetussa Pro Display 10 -näytössä, myös tässä Parker HMI -näytössä on sovelluspohjainen alusta ja työkalut nopeaan ja edistyneeseen sovelluskehitykseen. Pro Display -ohjelman avulla asiakkaat voivat käyttää useita HMI-toimintoja – koneen toimintoja, diagnostiikkaa, tehokkuustyökaluja, tietoviihdettä ja viihdettä – yhdessä keskitetyssä HMI-yksikössä, mikä säästää sekä ohjaamotilaa että kustannuksia.

 

Parker Pro Display 12 sisältää Multi-Touch-tuen intuitiivista ja helppoa käyttöä varten, ja sen kirkas näyttö näkyy hyvin jopa suorassa auringonvalossa, mikä parantaa käyttäjän turvallisuutta. Lisäksi Pro Display 12 -näytön IPS-tekniikka takaa selkeän kuvan, erinomaisen värintoiston ja laajan katselukulman.

 

Pro Display on suunniteltu parantamaan tehokkuutta ja vähentämään kuljettajan häiriötekijöitä, ja sitä voi käyttää joko järjestelmän pääasiallisena HMI-yksikkönä tai erillisnäyttönä. HMI-näyttö ei rajoitu vain yhteen tiettyyn ohjausjärjestelmäintegrointiin, vaan asiakkaat voivat myös lisätä siihen rajattoman määrän sovelluksia. Parker UX Toolkit -työkaluratkaisun helppokäyttöisillä ohjelmistotyökaluilla voidaan myös luoda yksilöllisiin tarpeisiin mukautettuja sovelluksia, mikä vähentää markkinoille saattamiseen kuluvaa aikaa. Uuden HMI-näytön tyypillisiä käyttökohteita ovat maatalousajoneuvot, metsäteollisuuden harvesterit ja kuormatraktorit, erikoiskuorma-autot, bussit, liikkuvat nosturit, kurottajat sekä rakennusajoneuvot, kuten suuret pyöräkuormaimet ja tienrakennuskoneet.

 

Maatalouskäyttöä varten Parker Pro Display 12 on saatavana myös Parkerin ISOBUS Suite -ohjelmistolla, joka sisältää kaksi sovellusta: ISOBUS Universal Terminal (UT) ja Task Controller (TC). Näiden sovellusten avulla järjestelmän kehittäjät voivat luoda räätälöidyn ja integroidun HMI-järjestelmän, johon sisältyvät ISOBUS-toimintojen ohella esimerkiksi traktorin välineistö, kameran kuvat ja elektroniset käyttöoppaat.

 

Näytössä on neljä analogista kameraliitäntää, joiden avulla siihen on mahdollista asentaa kustannustehokas kamerajärjestelmä. Tämä myös mahdollistaa surround-näkymän, joka laajentaa käyttäjän näkökenttää. Neljän kameraliitännän lisäksi Pro Display 12 -näyttöön voidaan kytkeä IP-kameroita Ethernet-kytkimen tai WLAN-tukiaseman kautta.

 

Monipuolista ohjaamokäyttöä tukee myös laaja valikoima tiedonsiirtoliittymiä ja tietoviihdetoimintoja. Esimerkiksi näytön neljä CAN-väylää mahdollistavat eri järjestelmien välisen viestinnän ajoneuvossa. Ohjelmistopäivitykset voidaan tehdä helposti USB-muistin kautta, ja sisäinen antenni mahdollistaa langattoman viestinnän. Saatavana on myös liitin ulkoiselle antennille (FN-RDS-radiota varten). Monipuolisuutta parantaa entisestään mahdollisuus asentaa näyttö sekä vaaka- että pystyasentoon. Kosketusnäyttö mahdollistaa sovellusten nopean ja tarkan käytön, mutta alustaa voidaan hallita myös etäpainikkeilla tai pulssipyörällä.

 

Pro Display pystyy myös toistamaan ääntä sekä videoita äänen kanssa, ja Bluetooth-yhteyden kautta voidaan käyttää etänäyttö- ja diagnostiikkatoimintoja, älypuhelimen hands-free-sovelluksia ja musiikin suoratoistopalveluja.

 

Tietoja Parker Hannifinista:
Parker Hannifin on Fortune 250 -listalla oleva maailman johtava liikkeenohjaustekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja. Yritys on jo yli vuosisadan ajan auttanut kehittämään teknisiä läpimurtoja, jotka johtavat parempaan tulevaisuuteen. Lisätietoja: www.parker.com tai @parkerhannifin.

Yhteystiedot tiedotusvälineitä varten

Valéry Vançon
Markkinointiviestintäjohtaja
Motion Systems Group Europe, Parker Hannifin
Puhelin: +33 (0) 685748217
Sähköposti: vvancon@parker.com