Parker presenteert de eerste 'Expert Insights' techtalk over de route naar klimaatneutraal

Etoy, Zwitserland, 11. januari 2021 - Parker Hannifin, de wereldwijde leider in aandrijvings- en besturingstechnologie, presenteert op donderdag 4 februari 2021 de eerste in een nieuwe reeks techtalks genaamd 'Expert Insights' In de eerste discussie interviewt keynote speaker Mark Jeffries twee Parker-experts over vermindering van uitstoot.

 

Veel sectoren staan tegenwoordig onder druk om uitstoot te verminderen en te voldoen aan internationale normen en doelstellingen. Engineers in de bouw, mijnbouw, bosbouw en transport willen graag weten hoe nieuwe technologieën de productiviteit, prestaties en winstgevendheid kunnen verbeteren en hoe ze de impact op het milieu kunnen verminderen.

 

In het eerste interview beantwoorden Parker-experts Robert Airey en Gerhard Raml vragen over technologieopties, waaronder elektrificatie en waterstofceltechnologie. Ze bespreken drijfveren voor gebruik, potentiële kansen en beperkingen die invloed hebben op de keuze van de klant, en verwachte barrières voor verschillende industrieën.

 

De discussie wordt op donderdag 4 februari vanaf 15:00 CET online uitgezonden. Geïnteresseerden kunnen zich registreren via:
https://discover.parker.com/ExpertInsights_RoutesToCarbonZero?cm_mmc=PR-_-EMEA_United%20Kingdom-_-ExpertInsights_RoutesCarbonZero-_-English en vragen indienen die besproken kunnen worden.

 

Over Parker Hannifin
Parker Hannifin is een Fortune 250 wereldwijde marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën. Het bedrijf maakt al meer dan 100 jaar technische doorbraken mogelijk die leiden tot een betere toekomst. Meer informatie vindt u op www.parker.com of @parkerhannifin.

Contactpersonen voor media

Lisa de Beer
Public Relations
Regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA)
E-mail: lisa.debeer@parker.com
Tel: +27 (0)11 961 0700