Parker High Pressure Connectors Europe lanserer ny serie med optimaliserte FEM-hurtigkoblinger

Bielefeld, Tyskland, 7. Desember 2021 – Parker Hannifin, global leder innen bevegelses- og kontrollteknologier, lanserte i dag sin nye serie med optimaliserte FEM-hurtigkoblinger, som gir økt arbeidstrykk på opptil 350 bar og redusert trykkfall for bedre gjennomstrømningsegenskaper.

 

De reviderte og oppdaterte FEM- og FEC-seriene har profiler i samsvar med ISO 16028 og overstiger de tekniske kravene i ISO 16028-spesifikasjonene. De er kompatible med andre serier som er i samsvar med samme standard. Koblingene gir frakobling uten spill og med minimalt oljetap, og er enkle å rengjøre fordi de har ventiler/hus med flate overflater.

 

Takket være den nye ventildesignen har koblingene minimum trykkfall og oppnår maksimal kostnadseffektivitet.

 

FEM-pluggene er tilgjengelige med trykkeliminator, som gjør det mulig å koble til koblinger uten problemer selv ved akkumulert trykk eller resttrykk. En miniatyrventil reduserer trykket i koblingsfasen automatisk.

 

Den nye FEM-serien er svært motstandig mot vibrasjon og annen mekanisk spenning. Prosessen for til- og frakobling er rask og sikker, uansett om serien brukes i mobil hydraulikk, transport eller bygge- og anleggsbransjen, med låsehylse som standard for å unngå utilsiktet frakobling.

 

Du kan finne mer informasjon om dette produktet på: https://ph.parker.com/no/en/series-fem-if-quick-coupling

 

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er et Fortune 250-selskap og globalt ledende innen bevegelse- og kontrollteknologi. I mer enn et århundre har selskapet muliggjort tekniske gjennombrudd som fører til en bedre morgendag. Finn ut mer på www.parker.com eller @parkerhannifin.

Mediekontakter

Katharina Leifeld
Group MarCom Leader
Parker Hannifin Manufacturing Germany GmbH & Co. KG
Tlf.: +49 (0) 521 40484169
E-post: katharina.leifeld@Parker.com