SCFF-koppelingen van Parker voorkomen vloeistofverlies en helpen het milieu te beschermen

Bielefeld, Duitsland. 30 oktober 2020Parker Hannifin, de wereldwijde leider op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing, breidt zijn FlatFace-aanbod uit met de SCFF-serie. 

 

De SCFF-serie koppelingen biedt een groot aantal voordelen, zoals ontkoppelen zonder lekkage en het voorkomen van luchtbellen tijdens het koppelen. De koppelingen, die zijn getest volgens ISO 7241-2, zijn eenvoudig schoon te maken en zijn zeer plat.

 

Of ze nu worden gebruikt in de mobiele hydraulica, transport of de olie- en gasindustrie: SCFF-koppelingen zijn zeer goed bestand tegen vibraties en andere vormen van mechanische stress. Het koppelen en ontkoppelen is ook snel en betrouwbaar: dankzij de ACME-schroefdraad kan er geen vloeistof ontsnappen. Dit systeem is bovendien betrouwbaar dankzij de zwenkfunctie en de unieke sluitbus om onbedoeld ontkoppelen te voorkomen.

 

SCFF-pluggen zijn verkrijgbaar met een drukeliminator. Dankzij deze innovatieve technologie kunnen koppelingen zonder problemen worden aangesloten als er sprake is van opgebouwde of achtergebleven druk. Een miniatuurklep verlicht automatisch de druk tijdens het koppelen.

 

Over Parker Hannifin
Parker Hannifin is een Fortune 250 wereldwijde marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën. Het bedrijf maakt al meer dan 100 jaar technische doorbraken mogelijk die leiden tot een betere toekomst. Meer informatie vindt u op www.parker.com of @parkerhannifin.

Contactpersonen voor media

Katharina Leifeld
Marketing Service Manager
Parker Hannifin Manufacturing Germany GmbH & Co. KG
Tel.: +49 (0) 521 40484169
E-mail: katharina.leifeld@Parker.com