Parker SensoControl introduserer en ny trykksensor, SCPSi, med funksjonalitet for IO-Link for bruk innen smarte bruksområder med Tingenes internett

Bielefeld i Germany, 16. september 2021 – Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelse- og kontrollteknologier, har lansert SCPSi-trykksensor med funksjonalitet for IO-Link for å oppfylle kundebehov i flere og flere miljøer med smart industri.

 

Sensoren, som har et optimalisert og kompakt design, muliggjør spesielt enkel og rask igangkjøring og parametrisering takket være IO-Link-grensesnittet. Dette betyr at data blir tilgjengelige raskere og i en standardisert form for bruk, for eksempel i et ERP-system. Dette gir kostnadsbesparelser og økt effektivitet.

 

Data overføres uten forstyrrelser ved hjelp av IO-Link-teknologien. Dataoverføringen er basert på et signal på 24 V, som er helt digitalt. Signaloverføringen er svært trygg mot ytre påvirkninger. Unøyaktigheter i målinger hører dermed fortiden til.

 

Med IO-Link-teknologien kan en rekke verdier måles. Dette gir brukeren mer fleksibilitet og mulighet for enkel integrering med eksisterende systemer. Programmer for tilstandovervåking kan derfor designes enkelt. Ekstern diagnostikk er også mulig gjennom IO-Link-sensoren.

 

Gå til https://ph.parker.com/no/nb/io-link-pressure-sensor-and-switch-scpsi for å få mer informasjon om SCPSi-trykksensoren.

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er et Fortune 250-selskap og globalt ledende innen bevegelse- og kontrollteknologi. I mer enn et århundre har selskapet muliggjort tekniske gjennombrudd som fører til en bedre morgendag. Finn ut mer på www.parker.com eller @parkerhannifin.

Mediekontakter

Katharina Leifeld
Fluid Connectors Group Marcom Leader EMEA
Parker Hannifin Manufacturing Germany GmbH & Co. KG
Tlf.: +49 (0) 521 40484169
E-post: katharina.leifeld@parker.com