Parker julkaisee vankan Universal Push-to-Connect -liitäntäjärjestelmän, joka säästää aikaa ja kustannuksia

Kaarst, Saksa. 10. maaliskuuta 2020 – Maailman johtava liikkeenohjaustekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja Parker Hannifin on julkaissut vankan Universal Push-to-Connect (UPTC) -liitäntäjärjestelmän. Letku- ja putkiliitäntöjä varten suunniteltu uusi järjestelmä sopii käytettäväksi monenlaisissa sovelluksissa. Sellaisia ovat esimerkiksi sovellukset, joissa tavalliset liitännät saattavat pettää korkean paineen tai voimakkaan tärinän takia, asennusolosuhteet ovat ahtaat tai asennus on suoritettava nopeasti.

 

UPTC-liitäntäjärjestelmä voidaan yhdistää kaikkiin 24 asteen ruuviliitoksiin ISO 8434-1 -standardin mukaisesti. Parker voi pyydettäessä toimittaa valmiit tehdasvalmisteiset letkut ja putket.

 

UPTC-järjestelmän asennus on yllättävän nopeaa ja helppoa. Siinä tarvitsee vain kohdistaa putken tai letkun pää järjestelmän mutteriin ja työntää se kiinni. Heti kun ruostumattomasta teräksestä valmistettu kiinnike lukittuu paikalleen, liitäntä on valmis ja tärinänkestävä. Järjestelmän mutteri voidaan irrottaa ilman erikoistyökaluja myös pitkien käyttöjaksojen jälkeen, vaikka siihen olisi kertynyt paljon likaa. Mutterissa on korroosionkestävä ja Cr(VI)-yhdisteitä sisältämätön pinnoite. Se on saatavana 6–22 mm:n kokovaihtoehtoina, ja se on suunniteltu 400 baarin nimellispaineelle.

 

Käyttäjä voi tarkistaa merkinnästä, onko liitäntä asennettu oikein. Jos merkintä on mutterin sisällä, se tarkoittaa, että liitäntä on asennettu oikein eikä se vuoda. Asennuksessa säästyvä aika on merkittävä etu etenkin, jos työskennellään vaikeapääsyisissä paikoissa tai jos aikaa on rajallisesti (esimerkiksi kuljetinhihnalla).

 

Parkerin Universal Push-to-Connect -järjestelmä tarjoaa erinomaisen suojan likaa vastaan ulkona työskenneltäessä, ja yhdessä sen tärinänkestävyyden kanssa tämä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun hyötyajoneuvoihin tai traktorien hydraulijärjestelmiin. Universal Push-to-Connect sopii myös käyttöön tuuliturbiinien ja työstökoneiden rakennustöissä, joissa ahtaat asennusolosuhteet edellyttävät ohuita ja helposti kytkettäviä liitäntöjä.

 

Tietoja Parker Hannifinista:
Parker Hannifin on Fortune 250 -listalla oleva maailman johtava liikkeenohjaustekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja. Yritys on jo yli vuosisadan ajan auttanut kehittämään teknisiä läpimurtoja, jotka johtavat parempaan tulevaisuuteen. Lisätietoja: www.parker.com tai @parkerhannifin.

Yhteystiedot tiedotusvälineitä varten

Georg Kälble
Marketing Services Manager
Parker Hannifin Manufacturing Germany GmbH & Co. KG
Puh.: +49 (0) 521 40484209
Sähköposti: georg.kaelble@parker.com