Parker presenterer den nye teknologipraten fra ledere, «Innsikt fra eksperter», som handler om mobil elektrifisering

Etoy i Switzerland, 1. november 2021 – Parker Hannifin, verdensleder innen bevegelses- og kontrollteknologier, presenterer en ny teknologiprat kalt «Innsikt fra eksperter» tirsdag 18. november 2021. Internasjonal hovedtaler Mark Jeffries modererer diskusjonen om temaet mobil elektrifisering med to Parker-ledere.

 

Bedrifter over hele verden jobber med dekarbonisering som en del av sine strategier for utslippsreduksjon. Det gjør også Parker som i år kunngjorde et mål om å bli karbonnøytral innen 2040. Mange terrengmaskiner og transportselskaper er fokusert på elektrifisering, og dette alternativet er en gamechanger som gjør det mulig for kjøretøydesignere å jobbe med en helt ny arkitektur.

 

I den andre diskusjonen i serien diskuterer Parkers sjef for innovasjon og teknologi, Mark Czaja, og visepresident for forretningsutvikling i Motion Systems Group, Paul Horvat, følgene av ren teknologi. Under praten vil de utforske hvordan mobil elektrifisering utvikler seg, sentrale bærekraftshensyn og mulige implikasjoner for teknologipriser, forretningsinvesteringer og offentlige retningslinjer.

 

Diskusjonen blir kringkastet på nettet fra kl. 15:00 sentraleuropeisk tid (CET) torsdag 18. november 2021. Interesserte parter kan registrere seg for å få tilgang på https://discover.parker.com/ExpertInsights_MobileElectrification?cm_mmc=PressRelease-_-EMEA_United%20Kingdom-_-ExpertInsights_MobileElectrification-_-Norwegian

 

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er et Fortune 250-selskap og globalt ledende innen bevegelse- og kontrollteknologi. I mer enn et århundre har selskapet muliggjort tekniske gjennombrudd som fører til en bedre morgendag. Finn ut mer på www.parker.com eller @parkerhannifin.


Mediekontakter

Lisa de Beer
Public Relations
Europe, Middle East & Africa (EMEA) Region
E-post: lisa.debeer@parker.com
Tlf. : +27 (0)11 961 0700