Concurrerend blijven in de productieomgeving

Lees onze whitepaper om de 4 strategieën te ontdekken die verzekeren dat de productie van uw bedrijf concurrerend blijft.

Whitepaper downloaden

Events

Bekijk de kalender om een aankomend Parker-evenement bij u in de buurt te vinden.

Productcatalogi

Op zoek naar een specifieke productcatalogus? Vind hier alle productcatalogi online.

Zoek een distributeur

Het distributie netwerk van Parker bestaat uit meer dan 13,000 erkende distribiteurs. Vind hier uw dichtsbijzijnde distributeur.

PARKER NIEUWSKAMER

Bezoek onze newsroom om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over nieuwe innovaties van Parker-producten. U kunt de nieuwste persberichten, contactgegevens van de media bekijken en ontdekken bij welke evenementen u Parker kunt ontmoeten. Bovendien geeft onze Social Media Feed u al het sociale media-nieuws van Parker in één oogopslag.

CAD Bibliotheek

Blader hier door Parker’s bibliotheek om alle CAD-tekeningen en modellen te downloaden.

Over Parker Hannifin

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Parker levert producten in negen technologieën: hydrauliek, pneumatiek, slangen&koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing, filtratie, klimaatbeheersing, electromechanica en luchtvaart. Naast producten levert Parker ook complete systemen, aggregaten en power-units.

Werken bij Parker

Werken bij Parker Nederland is uitdagend en elke dag anders. Parker groeit snel en ontwikkelt zich steeds weer opnieuw in nieuwe markten. Met de producten van Parker zijn ontelbare product-markt combinaties mogelijk en dat biedt vele kansen en mogelijkheden.