Lede med formål under COVID-19

Gjennom vår 103 år lange historie har Parker tatt ansvar i tider med globale ødeleggelser og utfordringer. Vårt lederskap viser i denne vanskelige tiden med COVID-19-pandemien, hvordan vi lever etter vårt formål.

Melding fra vår Chairman and CEO

PARKER KRYSSREFERANSE OG KONKURRENTERS TILSVARENDE ARTIKKEL

Ønsker du å kryss-sjekke referansen til produsentens delnummer til Parker-delnummer? Eller trenger du å finne en erstatning for et Parker-delnummer som ikke lenger er tilgjengelig for bestilling? Parkers nye kryssreferanseverktøy er her for å hjelpe deg.

Nytt elektronisk teknologisk verktøy fra Parker gjør O-ringvalg enklere for brukere

Parkers O-ringskonfigurator kombinerer materialvalg og størrelsesberegning i ett verktøy og leverer pålitelige resultater: enkelt, raskt og presist.

Parkers O-ringkonfigurator kombinerer et bredt utvalg av tetningsmaterialer med en beregningsplattform for O-ringtetninger. Valget av materialer tar hensyn til driftstemperaturer, væsker relevante for tetningsbruken, polymerfamilien og tetningens hardhet så vel som nødvendige godkjennelser og overensstemmelser.

Finn en distributør

Finn den lokale distributøren.

Kontakt oss

 Vår dedikerte kundeservice er tilgjengelig for å hjelpe deg.

CAD-bibliotek

Last ned CAD-modeller og se 3D-modeller.

Konfigureringssenter

Se våre konfigureringssenter for å finne den eksakte løsningen til dine behov.

Respiratorer: ekstraordinær støtte

Parker tilbyr ekstraordinær støtte til produsenter av medisinteknisk utstyr under COVID-19-pandemien. Slik hjelper Parker dem som gjør en enorm innsats for å bekjempe spredningen av COVID-19.

TUCK INTO BITE-SIZED BIOPHARM TRAINING

Making time for professional development and keeping on top of the latest technologies can be a challenge, when you’re a busy biopharm professional. That's why we have designed a series of 30 minute lunchtime learning sessions to support you.

Karriere

I Parker Norge legger vi vekt på ferdigheter og erfaringer. Vi gir medarbeidere rom til å utvikle seg og ta ansvar i støttende omgivelser med trygge ledere.

Blogg

Følg med på Parkers blogg.