Vi går foran med et formål under COVID-19

I vores 103-årige historie har Parker stået til rådighed i tider med globale uroligheder og modgang. Vores lederskab og vedholdenhed i disse afgørende øjeblikke, herunder den aktuelle COVID-19 pandemi, demonstrerer, hvordan vi udlever vores formål.

Meddelelse fra bestyrelsesformand og CEO.

MEDICAL VENTILATORS: EMERGENCY SUPPORT

Parker offers emergency support for medical manufacturing partners through the coronavirus pandemic. Learn how Parker is helping front-line efforts to combat the spread of COVID-19 and support patient treatment.

PARKER CROSS REFERENCE & COMPETITOR INTERCHANGE

Leder du efter et Parker varenummer svarende til et varenummer fra en anden producent? Eller har du brug for at finde en erstatning for et Parker varenummer, som ikke længere er tilgængelig? Få hjælp af Parkers nye krydsreferenceværktøj.

Kataloger m.m.

Vi har samlet et væld af forskellige support værktøjer til dig. I Support sektionen kan du downloade kataloger, brochurer og software, se produkt demoer, apps og meget mere.

CAD bibliotek

Find og download CAD tegninger i Parker's CAD bibliotek.

PARKER NYHEDSRUM

Besøg vores nyhedsrum og hold dig ajour med de seneste nyheder om Parkers innovative løsninger. Du kan se alle de nyeste pressemeddelelser, få oplysninger om mediekontakt og finde ud af, hvilke events du kan møde Parker. Derudover giver vores feed dig et overblik over de seneste Parker nyheder på de sociale medier.

Blog

Følg med på Parker's blog, hvor vi går i dybden med relevante emner inden for "motion & control" teknologier.

Parker Update nyhedsbrev

Hold dig opdateret og få seneste nyt om produkter, messer m.m. direkte i din inbox.

Distributører

Find den nærmeste Parker distributør, som imødekommer dit produktbehov. 

Kontakt os

Har du behov for hjælp? Chat med en Parker medarbejder og få svar på dine spørgsmål.

Markeder

Bredden og omfanget af Parker's teknologiske ekspertise giver os mulighed for at tilbyde dig komplette løsninger til en bred vifte af applikationer. Læs mere om vores fokusmarkeder farmaceutisk- og medicoindustri, føde- og drikkevarer, vedvarende energi, olie & gas, generel industri, marine, procesautomation samt mobil & transport.

Om Parker

Med en position som verdens førende udbyder inden for "Motion & Control" teknologier og systemer, fokuserer Parker på at løse nogle af verdens største tekniske udfordringer. Læs mere om, hvordan vi kan samarbejde for at øge din produktivitet og rentabilitet.