Certified Service Centers

Ekspertise, hvor/når du har brug for den

[com.vignette.as.client.javabean.ContentInstance@a7945971]

EKSPERTISE, HVOR/NÅR DU HAR BRUG FOR DEN

Find ud af, hvilken Parker-forhandler, der ligger tættest på dig. Hjælpen er kun et klik væk.
Find et Certified Service Center
Parker kan med sin erfaring som producent og sit brede servicenetværk hjælpe dig med at overhale konkurrenterne.

Kombinationen af vores ydelser, komponenter, teknologi og vores globale positionering er uden sidestykke i branchen.

Det vigtigste er, at vores netværk af dygtige servicepartnere står klar til at hjælpe dig med at håndtere komplekse udfordringer i forhold til at forbedre sikkerheden, driftssikkerheden, øge produktiviteten, reducere miljørisikoen og skille dig ud på markedet.

Uanset om du arbejder i den industrielle eller maritime sektor, i sektoren for transport og offroad-maskineri eller inden for vedvarende energi eller olie og gas, så har Parker den applikationsviden og det netværk af kompetente ressourcer, der skal til for at drive din virksomhed fremad.

Parkers servicepartnernetværk er designet til at levere branchens bedste løsning til din seneste udfordring.

Vores specialiserede serviceeksperter arbejder sammen med dig om at reducere ineffektivitet, strømline driften og levere innovative resultater, der vil bidrage til at styrke din bundlinje.
Hos Parker leverer vores Certified Service Centers teknologibaserede ydelser såsom vedligeholdelse, reparationer, planlagte inspektioner og udskiftninger.

Personalet i vores Certified Service Centers er uddannet og certificeret af Parker, så du altid får den rigtige service til dit produkt.

Med sin løbende udvikling af og lange erfaring med motion & control-teknologier kan Parkers Certified Service Centers også hjælpe dig med at optimere din applikation ved at anvende den sidste nye teknologi på området.

Med fuldt udstyrede værksteder, servicebiler og et velassorteret reservedelslager står vores servicepartnere til rådighed, så din maskine kan komme op at køre hurtigst muligt.

Og for at bringe vores ekspertise endnu tættere på dig har vores Certified Service Centers adgang til Onsite Container-værksteder, som kan opstilles lokalt i forbindelse med større projekter, hvor arbejdet skal udføres direkte på anlægget.
På nutidens konkurrenceprægede marked har du brug for andet og mere end en leverandør – du har brug for en decideret partner.

Tid er penge. Derfor er Parkers Certified Service Center den partner, der kan tilbyde dig den rigtige service til at reducere driftstop.

Parkers Certified Service Centers bidrager også til optimering af dine anlæg ved at kombinere markedsførende produkter med enestående service, så du opnår maksimal ydelse, virkningsgrad og sikkerhed.
Vores Certified Service Centers drives af Parkers kanalpartnere og er den direkte vej til den rigtige service til dine forskellige produkter. Med mere end 13.000 servicebutikker anses Parker for at have et af branchens mest effektive industrielle distributionsnetværk, som understøttes af Parkers ingeniører og teknologieksperter.

Vores Certified Service-partnere er uddannet og akkrediteret af Parker, så vi sikrer, at de har den viden og ekspertise og de kompetencer, der skal til for at levere branchens bedste service

Vores Certified Service Centers tilbyder hurtig og lokal assistance med alt lige fra ekspertrådgivning til anlægsspecifikke løsninger, skræddersyet til dine behov
Hvis du vil vide mere om, hvordan du bliver et Certified Service Center, kan du finde alle oplysninger om programmet her: Se alle oplysninger om programmet

Udvalgte tjenester

Certified Accumulator Service Center

Formålet med Parker Certified Accumulator Service Centers er at optimere kundernes systemer ved at kombinere brancheførende produkter med fremragende service for at kunne levere problemfri akkumulatorstyring med optimeret ydelse, virkningsgrad og sikkerhed. Parker tilbyder en integreret løsning, der kombinerer produkter, ydelser og teknologier in-house (i servicecentret), mobilt eller på anlægget. Der er mange fordele ved at bruge originale reservedele, herunder kortere inspektionstid og reduceret kompleksitet, der bidrager til lavere omkostninger og reduceret tidsforbrug.

Certified Piping Service Center

Med Parkers innovative, svejsefri tilslutningsteknologier samler Parker Certified Piping Service Centers rådgivning, design, præfabrikation og installation af rørsystemer under samme tag for at minimere de samlede omkostninger ved installation af rørføringsprojekter.

Relaterede Parker-services

Vil du gerne være et Certified Service Center?

CERTIFIED ACCUMULATOR SERVICE CENTER

CERTIFIED PIPING SERVICE CENTER

Kontakt os

Parker Hannifin Danmark
Industriparken 35-37
DK-2750 Ballerup
Danmark